Cursus Word in Zwolle | Cursusaanbieders: NTI, LOI, NHA, Laudius
U wil een cursus Word in Zwolle volgen en zoekt een professionele cursus met ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de goedkoopste cursussen Word in Zwolle en omgeving. De cursussen worden u aangeboden door de 4 grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius. Bekijk en vergelijk hier de prijzen van hun cursusaanbod. Maak nu uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

Cursus Word bij NHA
Aanbieding: Gratis reis bij cursus of inschrijving !!!

Deze uitgebreide cursus Word van het NHA is zowel voor beginners als voor gevorderden ontwikkeld. Dus ook als u Word al langer gebruikt maar nog niet alle mogelijkheden optimaal benut is deze cursus een absolute aanrader. Aan het einde van deze cursus Word kent u alle belangrijke functies en bent u een Word expert!
  Cursus Word bij Laudius
Aanbieding: Gratis studiegids | MP4 touch bij inschrijving

Microsoft Word is de meest gebruikte tekstverwerker van Nederland. Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden. Niet alleen om de tekst te verwerken, maar ook om figuren en grafieken toe te voegen. Heb je al enige ervaring met de PC en Windows, maar wil je vooral goed gebruik leren maken van alle mogelijkheden van Word? Dan is dit het ideale studiepakket voor jou!
Bekijk NHA cursus Word Prijs: € 142,-   Bekijk Laudius cursus Word Prijs: € 128,-
     
Cursus Word bij ICT Trainingen
Aanbieding:


Wilt u leren tekstverwerken? Met de cursus Word van ICT Trainingen leert u snel en efficiënt een foutloze tekst te schrijven. Microsoft Word is op dit moment het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Wilt u dit programma op professionele wijze onder de knie krijgen? Schrijf u dan snel in voor deze online cursus Word.
  Cursus Word bij LOI
Aanbieding: Gratis studiegids | I-Pod Shuffle bij inschrijving

Cursus Word bij LOI
Met de cursus Word van het LOI leer je de in- en outs van dit tekstverwerkingspakket beter kennen. Je leert Word op niveau te gebruiken: niet als veredelde typemachine, maar als veelzijdig pakket om documenten te maken inclusief figuren, tabellen en grafieken. Zo leer je o.a. documenten te maken voor het internet maar ook hoe je sjablonen en kant en klare etiketten maakt.
Cursus Word bij ICT Trainingen Prijs: € 131,-   Bekijk LOI cursus Word Prijs: € 255,-
         
Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders.
(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved
   | Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56