Cursus Word in Amsterdam

Welkom bij Cursus & Training, de vergelijkingssite voor lerend Nederland. C&T is gespecialiseerd in het vinden en vergelijken van prijzen van de grote opleiders LOI, NHA, NTI en Laudius in Amsterdam. Of u nu een HBO opleiding wilt volgen of een hobbycursus computer, bij C&T vindt u snel en eenvoudig de goedkoopste aanbieder.

Cursus Word
In de Cursus Word leert u wat een tekstverwerkingsprogramma is en hoe u deze gebruikt voor het maken van documenten, brieven en verslagen. Microsoft Word is onderdeel van het populaire Microsoft Office pakket. In deze cursus wordt de basis van het tekstverwerken en het opmaken van teksten en pagina’s uitgebreid behandeld. Aan de hand van duidelijke afbeeldingen wordt op een heldere manier uitgelegd hoe u dit programma moet gebruiken.
Na het volgen van deze cursus heeft Microsoft Word geen geheimen meer voor u. Vergelijk de volgende aanbieders voor de goedkoopste prijzen…

  Computercursussen Word                    
Cursus Microsoft Office 365€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 129,00
Cursus Microsoft Word 2013€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 233,50
Cursus Microsoft Word 2010€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 233,50
Computercursus: Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het is gemaakt door Microsoft, bekend van Windows, en is onderdeel van het pakket Microsoft Office dat ook Excel, Access en PowerPoint bevat.

Tot aan versie 2002 werd het programma gewoon “Word” genoemd, vanaf versie 2003 werd het “Microsoft Office Word” om duidelijker te maken dat het een onderdeel was van de Microsoft Office suite.

De cursus Word biedt de gebruiker uitgebreide ondersteuning bij het maken van brieven, rapporten, enzovoorts; inclusief spellingscontrole, tekstopmaakfaciliteiten als tabellen en vele andere opties. Daarnaast is het mogelijk documenten van andere Office-pakketten in te sluiten en kent het een soort macro-taal: Visual Basic for Applications (VBA).

Microsoft Office Word werkt alleen op de Windows-platforms en op de Macintosh. Er zijn verschillende commerciële en gratis en vrije alternatieven beschikbaar, zoals WordPerfect (commercieel), OpenOffice.org (gratis en vrij, omvat ook een spreadsheet-pakket, presentatie-pakket en database) en AbiWord (gratis en vrij, klein en snel).