Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

Taalcursus Spaans in Venlo | Aanbieders: LOI, NHA, NTI, Laudius

U wilt een cursus Spaans met begeleiding en/of diploma in Venlo volgen? Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de cursussen Spaans die worden aangeboden door de grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius en IDIOMAS. Bekijk en vergelijk hier hun cursusaanbod. Maak uw keuze en profiteer van de diverse acties...

Cursus Spaans bij NTI
Een vreemde taal leert u snel en eenvoudig bij het Nederlandse Talen Instituut. NTI is de grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen in Nederland. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een buitenlandse taal komt in iedere taalcursus uitgebreid aan bod.
  Cursus Spaans bij LOI
De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De Leidse Onderwijs Instellingen, kortweg LOI, heeft dé passende taalcursus voor jou in huis. Voor zowel beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij onze unieke leermethode is een taal leren nu makkelijker en leuker dan ooit!
Meer info cursus Spaans NTI Prijs: € 359,50   Meer info cursus Spaans LOI Prijs: € 373,-
   
         
Cursus Spaans bij NHA
De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.
  Cursus Spaans bij Laudius
Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is gemakkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s leer je op een leuke manier je favoriete taal te lezen en schrijven.
Meer info cursus Spaans NHA Prijs: € 179,-   Meer info cursus Spaans Laudius Prijs: € 159,-
     


Taalcursus Spaans | IDIOMAS | CD-Rom methode

Cursus EngelsKom met ons mee naar Spanje en leer zonder moeite Spaans spreken. De talrijke videoclips op deze CD-Rom tonen u hoe de Spanjaarden leven en handelen. De spraakherkenning analyseert en beoordeelt uw uitspraak en laat u toe om de oefeningen ook met uw stem op te lossen.

Deze cursus Spaans van Idiomas bevat 3 cd-rom's en een mooi geïllustreerde handleiding van 32 pagina's met schermvoorbeelden.

Prijs: € 69,99 Meer info Bestel deze cursus Spaans


 

 

 

 

 

Cursusvergelijker

 

 

 

 

 

(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved  
| Cursusentraining.nl | Sitemap | Taalcursussen | Contact | Disclaimer |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56