Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

Taalcursus Frans in Westland | Aanbieders: LOI, NHA, NTI, Laudius

U wilt een cursus Frans met begeleiding en/of diploma in Westland volgen? Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de cursussen Frans die worden aangeboden door de grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius en IDIOMAS. Bekijk en vergelijk hier hun cursusaanbod. Maak uw keuze en profiteer van de diverse acties...

Cursus Frans bij NTI
Een vreemde taal leert u snel en eenvoudig bij het Nederlandse Talen Instituut. NTI is de grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen in Nederland. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een buitenlandse taal komt in iedere taalcursus uitgebreid aan bod.
  Cursus Frans bij LOI
De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De Leidse Onderwijs Instellingen, kortweg LOI, heeft dé passende taalcursus voor jou in huis. Voor zowel beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij onze unieke leermethode is een taal leren nu makkelijker en leuker dan ooit!
Meer info cursus Frans NTI Prijs: € 359,50   Meer info cursus Frans LOI Prijs: € 373,-
   
         
Cursus Frans bij NHA
De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.
  Cursus Frans bij Laudius
Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is gemakkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s leer je op een leuke manier je favoriete taal te lezen en schrijven.
Meer info cursus Frans NHA Prijs: € 179,-   Meer info cursus Frans Laudius Prijs: € 159,-
     Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders.


 


 

 

 

 

 

Cursusvergelijker

 

 

 

 

 

(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved  
| Cursusentraining.nl | Sitemap | Taalcursussen | Contact | Disclaimer |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56