Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

C&T | Zoek uw opleiding, training of hobbycursus
Gebruik de zoekfunctie voor een compleet overzicht van alle opleidingen, trainingen en (hobby)cursussen in Nederland.
Loading

Cursus Frans in Hengelo | Cursusaanbod van LOI, NTI, NHA, Laudius
U zoekt een taalcursus Frans in Hengelo en u wilt deze cursus volgen met of zonder ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft een keuze gemaakt uit de goedkoopste taalcursussen in Hengelo. Bekijk op deze vergelijkingssite het taalcursus aanbod van de grote Nederlandse opleidingscentra NTI, LOI, NHA, Laudius of IDIOMAS. Maak uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

 

Taalcursus Frans bij NHA
Aanbieding: Gratis reis bij cursus of inschrijving !!!


De NHA is een grote taalopleider in Nederland, met een ruime keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leert u snel en makkelijk de buitenlandse taal van je dromen: met een thuisstudie, dus in je eigen tempo.

Bekijk deze cursus Frans  Prijs: € 179,-

 

 

Taalcursus Frans bij Laudius
Aanbieding:
Gratis studiegids | MP4 touch bij inschrijving


Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is simpelweg te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s leer je op een leuke manier jouw taal te lezen, schrijven, verstaan en spreken.

Bekijk deze cursus Frans  Prijs: € 159,-

Taalcursus Frans bij NTI
Aanbieding: Gratis proefles | Discman bij inschrijving


Een buitenlandse taal leert u snel en effectief bij het NTI, de grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen in Nederland. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus uitgebreid aan bod.

Bekijk deze cursus Frans   Prijs: € 359,50

 

Taalcursus Frans bij LOI
Aanbieding: Gratis studiegids | I-Pod Shuffle bij inschrijving

De taal leren van je meest favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft dé cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit!

Bekijk deze cursus Frans
  
Prijs: € 373,-


 


Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders.


 


(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved  
| Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact | Disclaimer |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56