Cursus Excel in Schiedam | Cursusaanbieders: NTI, LOI, NHA, Laudius
U bent op zoek naar een goede cursus Excel in Schiedam met of zonder professionele ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de goedkoopste cursussen Excel in Schiedam en omgeving. De cursussen worden u aangeboden door de 4 grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius. Bekijk en vergelijk hier de prijzen van hun cursusaanbod. Maak nu uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

Cursus Excel bij NHA
Aanbieding: Gratis reis bij cursus of inschrijving !!!

Deze uitgebreide cursus Excel van het NHA is zowel voor beginners als voor gevorderden ontwikkeld. Dus ook als u Excel al langer gebruikt maar nog niet alle mogelijkheden optimaal benut is deze cursus een absolute aanrader. Aan het einde van deze cursus Excel kent u alle belangrijke functies en bent u een Excel expert!
  Cursus Excel bij Laudius
Aanbieding: Gratis studiegids | MP4 touch bij inschrijving

Microsoft Excel is de meest gebruikte spreadsheet van Nederland. Het programma is gebruiksvriendelijk en biedt talloze mogelijkheden. Niet alleen om te rekenen, maar ook om figuren en grafieken toe te voegen. Heb je al enige ervaring met de PC en Windows, maar wil je vooral goed gebruik leren maken van alle mogelijkheden van Excel? Dan is dit het ideale studiepakket voor jou!
Bekijk NHA cursus Excel Prijs: € 142,-   Bekijk Laudius cursus Excel Prijs: € 128,-
     
Cursus Excel bij ICT Trainingen
Aanbieding:

Wilt u ook uw administratie kunnen maken in Microsoft Excel, het meest gebruikte spreadsheetprogramma ter wereld? Schrijf u dan in voor de cursus Excel van ICT Trainingen. Het programma leent zich voor het werken met cijfers, maar kan veel breder worden ingezet. Na afloop van deze cursus kunt u zelfstandig met Excel omgaan.
  Cursus Excel bij LOI
Aanbieding: Gratis studiegids | Audiocursus bij inschrijving

Met de cursus Excel van het LOI leer je de in- en outs van dit rekenpakket beter kennen. Je leert Excel op niveau te gebruiken: niet als veredelde telmachine, maar als veelzijdig pakket om professionele spreadsheets te maken inclusief figuren en grafieken. Cursussen worden zowel voor Excel 2007 als Excel 2010 aangeboden.

Cursus Excel bij ICT Trainingen Prijs: € 131,-   Bekijk LOI cursus Excel Prijs: € 255,-
         Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders.(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved
   | Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56