Cursus Excel in Groningen

Welkom bij Cursus & Training, de vergelijkingssite voor lerend Nederland. C&T is gespecialiseerd in het vinden en vergelijken van prijzen van de grote opleiders LOI, NHA, NTI en Laudius in Groningen. Of u nu een HBO opleiding wilt volgen of een hobbycursus computer, bij C&T vindt u snel en eenvoudig de goedkoopste aanbieder.

Cursus Excel in Groningen
U bent op zoek naar een goede cursus Excel in Groningen en omgeving met of zonder professionele ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de beste en goedkoopste cursussen Excel. De cursussen worden u aangeboden door de 4 grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius. Bekijk en vergelijk hier de prijzen van hun cursusaanbod. Maak nu uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen…

  Computercursussen Word                    
Cursus Microsoft Office 365€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 129,00
Cursus Microsoft Word 2013€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 233,50
Cursus Microsoft Word 2010€ 149,00€ 99,00€ 197,76€ 233,50
Computercursus: Microsoft Office Word is een van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Het is gemaakt door Microsoft, bekend van Windows, en is onderdeel van het pakket Microsoft Office dat ook Excel, Access en PowerPoint bevat.

Tot aan versie 2002 werd het programma gewoon “Word” genoemd, vanaf versie 2003 werd het “Microsoft Office Word” om duidelijker te maken dat het een onderdeel was van de Microsoft Office suite.

De cursus Word biedt de gebruiker uitgebreide ondersteuning bij het maken van brieven, rapporten, enzovoorts; inclusief spellingscontrole, tekstopmaakfaciliteiten als tabellen en vele andere opties. Daarnaast is het mogelijk documenten van andere Office-pakketten in te sluiten en kent het een soort macro-taal: Visual Basic for Applications (VBA).

Microsoft Office Word werkt alleen op de Windows-platforms en op de Macintosh. Er zijn verschillende commerciële en gratis en vrije alternatieven beschikbaar, zoals WordPerfect (commercieel), OpenOffice.org (gratis en vrij, omvat ook een spreadsheet-pakket, presentatie-pakket en database) en AbiWord (gratis en vrij, klein en snel).