Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

C&T | Zoek uw opleiding, training of hobbycursus
Gebruik de zoekfunctie voor een compleet overzicht van alle opleidingen, trainingen en (hobby)cursussen in Nederland.
Loading

Cursus Engels in Purmerend | Cursusaanbod van LOI, NTI, NHA, Laudius
U zoekt een taalcursus Engels in Purmerend en u wilt deze cursus volgen met of zonder ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de momenteel goedkoopste taalcursussen in Purmerend. Bekijk op deze vergelijkingssite het taalcursus aanbod van de grote Nederlandse opleidingscentra NTI, LOI, NHA, Laudius of IDIOMAS. Maak uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

 

Taalcursus Engels bij NHA
Aanbieding: Gratis reis bij cursus of inschrijving !!!

De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.

 

Taalcursus Engels bij Laudius
Aanbieding:
Gratis studiegids | MP4 touch bij inschrijving

Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is makkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s leer je op een leuke manier jouw taal te lezen, schrijven, verstaan en spreken.

Bekijk deze cursus Engels Cursusprijs: € 179,-   Bekijk deze cursus Engels Cursusprijs: € 159,-
         
Meer taalcursussen NHA ... Diverse prijzen   Meer taalcursussen Laudius ... Diverse prijzen

 

 

       

Taalcursus Engels bij NTI
Aanbieding: Gratis proefles | Discman bij inschrijving


Een buitenlandse taal leert u snel en effectief bij het NTI, de grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen in Nederland. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus uigebreid aan bod.

 

Taalcursus Engels bij LOI
Aanbieding: Gratis studiegids | I-Pod Shuffle bij inschrijving

De taal leren van je meest favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft dé cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit!

Bekijk deze cursus Engels Cursusprijs: € 330,-   Bekijk deze cursus Engels Cursusprijs: € 373,-
         
Meer taalcursussen NTI ... Diverse prijzen   Meer taalcursussen LOI ... Diverse prijzen
Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders. 

(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved  
| Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact | Disclaimer |