Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

Taalcursus Engels in Delft| Aanbieders: LOI, NHA, NTI, Laudius

U wilt een cursus Engels met begeleiding en/of diploma in Delft volgen? Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de cursussen Engels die worden aangeboden door de grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius en IDIOMAS. Bekijk en vergelijk hier hun cursusaanbod. Maak uw keuze en profiteer van de diverse acties...

Cursus Engels bij NTI
Een vreemde taal leert u snel en eenvoudig bij het Nederlandse Talen Instituut. NTI is de grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen in Nederland. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een buitenlandse taal komt in iedere taalcursus uitgebreid aan bod.
  Cursus Engels bij LOI
De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De Leidse Onderwijs Instellingen, kortweg LOI, heeft dé passende taalcursus voor jou in huis. Voor zowel beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij onze unieke leermethode is een taal leren nu makkelijker en leuker dan ooit!
Meer info cursus Engels NTI Prijs: € 360,-   Meer info cursus Engels LOI Prijs: € 373,-
   
         
Cursus Engels bij NHA
De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.
  Cursus Engels bij Laudius
Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is gemakkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s leer je op een leuke manier je favoriete taal te lezen en schrijven.
Meer info cursus Engels NHA Prijs: € 179,-   Meer info cursus Engels Laudius Prijs: € 159,-
     

Taalcursus Engels | IDIOMAS | CD-Rom methode

Cursus EngelsKom met ons mee naar Groot-Brittannië en leer zonder moeite Engels spreken. De talrijke videoclips op deze CD-Rom tonen u hoe de Britten leven en handelen. De spraakherkenning analyseert en beoordeelt uw uitspraak en laat u toe om de oefeningen ook met uw stem op te lossen.

Deze cursus Engels van Idiomas bevat 3 cd-rom's en een mooi geïllustreerde handleiding van 32 pagina's met schermvoorbeelden.

Prijs: € 69,99 Meer info Bestel deze cursus Engels


 

 

 

 

 

Cursusvergelijker

 

 

 

 

 

(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved  
| Cursusentraining.nl | Sitemap | Taalcursussen | Contact | Disclaimer |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56