Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

C&T | Zoek uw opleiding, training of hobbycursus
Gebruik de zoekfunctie voor een compleet overzicht van alle opleidingen, trainingen en (hobby)cursussen in Nederland.
Loading

Cursus Duits in Helmond | Cursusaanbieders: NTI, LOI, NHA, Laudius
U zoekt een taalcursus in Helmond en u wil graag een professionele cursus volgen met of zonder ondersteuning van een leraar. Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de goedkoopste cursussen Duits die worden aangeboden in Helmond door de grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Laudius en IDIOMAS. Bekijk en vergelijk hier het cursusaanbod. Maak nu uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

Taalcursus Duits bij NTI
Aanbieding: Gratis proefles | Discman bij inschrijving

Een buitenlandse taal leert u eenvoudig en snel bij het NTI, Nederlands grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod.
  Taalcursus Duits bij LOI
Aanbieding: Gratis studiegids | I-Pod Shuffle bij inschrijving

De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft dé cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit!
NTI cursus Duits Prijs: € 360,-   LOI cursus Duits Prijs: € 373,-
         
Taalcursus Duits bij NHA
Aanbieding: Gratis reis bij cursus of inschrijving !!!

De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.
  Taalcursus Duits bij Laudius
Aanbieding: Gratis studiegids | MP4 touch bij inschrijving

Met een taalcursus van Laudius spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is gemakkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s of cassettes leer je op een leuke manier je favoriete taal lezen, schrijven, verstaan en spreken.
NHA cursus Duits Prijs: € 179,-   Laudius cursus Duits Prijs: € 159,-
         Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders.(C) 2007-2017  Cursusentraining.nl   All rights reserved
   | Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56