Adverteren op de website van Cursus & Training

Met ruim 30.000 unieke bezoekers per jaar is Cursus & Training een snel groeiende website. Onze bezoekers zijn met name op zoek naar computer- en taalcursussen en (taal)software met een educatieve achtergrond. De inhoud van onze webpagina’s sluit nauw aan bij de trefwoorden die bezoekers via Google invoeren. Hierdoor wordt onze website en de onderliggende pagina’s zeer goed gevonden. Op uw verzoek sturen wij u een uitdraai van onze bezoekersstatistieken.

Wellicht dat onze bezoekers ook voor uw organisatie of bedrijf interessant zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren op de door u gewenste pagina binnen onze website. Zodat ook u kunt profiteren van onze bezoekers die gericht op zoek zijn naar uw product in uw regio.

Onze adverteer tarieven zijn helder en duidelijk!

  • € 180,- voor een korte tekstlink en klein logo op onze hoofdpagina (PR 6) van Cursusentraining.nl voor de duur van 1 jaar (zie blokje Partnerlinks)
  • € 100,- voor het plaatsen van een banner van 468 x 68 pixels op een taalcursuspagina in uw woonplaats voor de duur van 1 jaar.
  • €   80,- voor een korte tekstlink op een taalcursuspagina bij u in de buurt voor de duur van 1 jaar
  • Wilt u op een andere manier adverteren op Cursusentraining.nl? Veel is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden.

* Bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% BTW