Cursus
Computercursus
Taalcursussen


Alle cursussen Nederlands Alle cursussen Frans Alle cursussen Engels Alle cursussen Duits Alle cursussen Spaans

C&T | Zoek uw opleiding, training of hobbycursus
Gebruik de zoekfunctie voor een compleet overzicht van alle opleidingen, trainingen en (hobby)cursussen in Nederland.
Loading

Cursus Nederlands in Amersfoort | Aanbieders: NTI, LOI, NHA, Studieplan
Bent u op zoek naar een professionele cursus Nederlands met begeleiding en/of diploma? Cursus & Training heeft voor u een selectie gemaakt van de goedkoopste cursussen Nederlands die worden aangeboden door de grote Nederlandse opleidingsinstituten NTI, LOI, NHA, Studieplan en IDIOMAS. Bekijk en vergelijk hier het cursusaanbod. Maak nu uw keuze en profiteer van de actieaanbiedingen...

Cursus Nederlands bij NTI
Een buitenlandse taal leert u eenvoudig en snel bij het NTI, Nederlands grootste aanbieder van taalcursussen en opleidingen. Het lezen, spreken, verstaan en schrijven van een taal komt bij iedere cursus aan bod. Actie: Nu een gratis Discman
  Cursus Nederlands LOI
De taal leren van je favoriete vakantieland? Voor je werk taalkennis opdoen? De LOI heeft dé cursus voor jou. Voor beginners en gevorderden, mét of zonder docent. Dankzij de unieke methode is een taal leren nu leuker dan ooit!
         
Cursus Nederlands beginners Prijs: € 360,-   Cursus Nederlands beginners Prijs: € 351,-
         
Cursus Nederlands bij NHA
De NHA is één van de grootste taal opleiders van Nederland, met een keuze uit meer dan 60 talen. Dankzij de beproefde E.L.S.-methode (taalcursussen met CD-Rom ondersteuning) leer je snel en gemakkelijk de taal van je dromen: lekker thuis en in je eigen tempo.
  Cursus Nederlands bij Studieplan
Met een taalcursus van Studieplan spreek je al binnen een paar maanden een aardig woordje over de grens. Elke taalcursus is gemakkelijk te volgen dankzij de unieke leermethode. Aan de hand van schriftelijk lesmateriaal en cd’s of cassettes leer je op een leuke manier je favoriete taal lezen, schrijven, verstaan en spreken.
         
Cursus Nederlands beginners Prijs: € 329,-   Cursus Nederlands beginners Prijs: € 189,-
         Adverteer met het opleidingsaanbod van uw bedrijf op deze pagina !
Ook u kunt met uw bedrijf en opleiding adverteren op deze pagina en meeprofiteren van de makkelijke vindbaarheid en hoge ranking die deze pagina heeft binnen de zoekmachine Google. Op deze wijze bereikt u snel en makkelijk uw gewenste doelgroep met interesse in uw opleidingaanbod. En direct bij u in uw woonplaats en/of directe omgeving. Daarmee verhoogd u het aantal bezoekers die gericht zoeken naar uw opleiding of training en mogelijk uw omzet.
Bent u geinteresseerd? Bekijk dan onze advertentietarieven en voorwaarden en zie dat adverteren op één van de webpagina's van Cursus & Training niet duur hoeft te zijn. Bijvoorbeeld: Voor een bedrag van slechts € 120,- per jaar (excl. BTW) staat uw advertentie op deze plaats en concurreert u met de grote landelijk aanbieders. 

(C) 2006-2016  Cursusentraining.nl   All rights reserved
   | Cursusentraining.nl | Sitemap | Contact |

Concept en realisatie: Waalstad Internet, Nijmegen
Kamer van Koophandel: 50249851 | BTW nummer: NL061179449B02 | IBAN: NL62 TRIO 0391 1729 56