Alle ITIL trainingen op Icttrainingen.nl

Icttrainingen.nl is een online opleidingsplatform voor ICT gebruikers. Het platform is zowel voor startende als ervaren gebruikers. Icttrainingen.nl biedt, in tegenstelling tot andere aanbieders, niet alleen ICT trainingen aan. We faciliteren ook een online platform waar gebruikers onderling kennis kunnen delen. Gebruikers kunnen elkaar tijdens en na een training helpen via het platform. Binnen deze kennis community zijn experts van icttrainingen.nl actief om vragen van cursisten te beantwoorden.
Icttrainingen.nl is de toekomst van een leven lang leren. Een toekomst waarin het gewoon is om continu kennis te vergaren en te delen binnen uw branche / beroepsgroep. Alle deelnemers aan het platform worden namelijk beter van deze kennisdeling. De kracht van (online) samenwerken en kennis delen ziet u bijvoorbeeld terug in grote succesvolle opensource producten als Joomla, Linux etc.

ITIL
Uw ITIL® cursus volgen via icttrainingen.nl. Zowel voor de startende als de ervaren ITIL professional. Voor ieder kennisniveau hebben we de juiste ITIL cursus voor u geselecteerd. Zo hebben wij cursussen voor het ITIL Foundation maar ook OSA is via ons beschikbaar. Bij icttrainingen.nl leert u via een innovatieve online leerconcept voor de beste prijs. Volg uw ITIL cursus online via onze award winning e-learning waar en wanneer het u uitkomt. Met onze vele trainingen heeft u maximale flexibiliteit. You’re in control!

ALLE ITIL TRAININGEN

ITIL Foundation 
Duur: 10 uur | Taal: English (US)
€ 453,75 (incl. BTW)

Proefexamen ITIL Foundation Certificate in IT Service Management 2011
€ 119,79 (incl. BTW)

ITIL v3 Intermediate: Operational Support & Analysis (OSA)
Duur: 51 uur | Taal: English (US) |
€ 857,89 (incl. BTW)